BVBA apotheek Patrick Meysen 3990 Peer : Welkom > Onze apotheek - Wedstrijd Winterlandschap

Wedstrijd Winterlandschap

Bewonder nu het winterlandschap in de etalage van Apotheek Meysen Peer & doe mee met onze wedstrijd! Volwassenen maken kans op een mooie prijs en kids krijgen een verrassing. Meedoen kan tot en met 31 januari 2021, de winnaars worden bekend gemaakt op 5 februari 2021.

Hoe doe je mee?

Vul een wedstrijdformulier in bij de apotheek of vul het online formulier in. Beiden maken evenveel kans en je kunt slechts eenmalig een formulier indienen. Bij meerdere ingaves wordt het eerst ingediende exemplaar gebruikt.

Vul 1 antwoordformulier per persoon in. Als je samen met je kind wil meedoen, vul je beiden een apart formulier in.

Wat valt er te winnen?

Volwassenen kunnen een Veroval bloeddrukmeter winnen ter waarde van 110,50 euro. Alle meters van Veroval zijn klinisch getest, eenvoudig te bedienen en bieden een hoge meetnauwkeurigheid. De Comfort Air Technology waarborgt een comfortabele meting, alle gemeten waarden kunnen worden opgeslagen, verwerkt en gedeeld met andere Veroval® toestellen dankzij de Veroval® medi.connect software. Bovendien wordt er 5 jaar garantie geboden.

Als kind kun je, na het inleveren van het wedstrijdformulier, een kleurplaat met kleurpotloden komen afhalen in de apotheek. Bij het inleveren van hun creatie krijgen ze een verrassing.

Tot wanneer kun je meedoen?

De wedstrijd loopt tot en met 31 januari 2021. De winnaar wordt bekend gemaakt op 5 februari 2021.

Een stukje achtergrond

In 2018 zag apotheker Patrick Meysen een prachtig winterlandschap in een etalage in Londen. Het sprak hem zo aan dat hij er elke kerst aan terugdacht. Wat zou het toch fantastisch zijn, moest dit ook in zijn eigen apotheek staan! Nu, 2 jaar later, heeft hij zijn wens kunnen verwezelijken. Het project startte begin november na enkele weken van planning en andere voorbereidende werken. Zoon Irwan was van meet af aan betrokken en heeft een grote bijdrage geleverd aan de uitvoering. Eens alle materialen voor handen waren, werd een gedeelte van inloophuis de Kolibrie omgetoverd tot houtzagerij waar vader en zoon heel wat avonden tot in de late uurtjes bezig waren. De eindstreep kwam lichtjes in zicht toen alle panelen uitgezaagd waren maar er moest nog een laatste hindernis genomen worden. Het schilderen bleek ook nog een flinke klus, hulptroepen Irène en Robert hebben ervoor gezorgd dat de eindstreep op tijd gehaald werd. Bij deze een hele dikke dankjewel aan de buren.