Apotheek Meysen Peer 3990 Peer : Home > Apotheker - Ingeschreven op de website van mijn apotheker

Ingeschreven op de website van mijn apotheker

Wij mochten u inschrijven op onze nieuwsbrief. Op regelmatige basis zal u van ons een nieuwsbrief ontvangen met nuttige gezondheidstips. U kan zich altijd uitschrijven. 

24u/24u, 7dagen/ 7dagen

kan u op onze website www.apotheekmeysen.be terecht voor nuttige informatie over uw apotheek, de diensten van uw apotheek, goed om weten, uw geneesmiddel(len), andere gezondheidsproducten (voedingssupplementen, hygiene producten, cosmetica,...), uw aandoening(en) en zelfs uw medicatieschema (aanvragen in apotheek). 

In de zoekfunctie van onze website kan u altijd uw product ingeven en zo bij de informatie terecht komen.

Als u ingelogd bent krijgt u heel wat extra informatie te zien over uw aandoening(en) en producten. Dit wachtwoord kan u aanmaken door op onze site op 'aanmelden' te klikken en vervolgens op 'wachtwoord vergeten'. U kan hier een persoonlijk wachtwoord ingeven. Zorg voor een veilig wachtwoord. Een veilig wachtwoord is een wachtwoord dat minstens 8 tekens lang is, bestaat uit zowel kleine letters als minstens 1 hoofdletter, en ook minstens 1 cijfer.  Indien mogelijk, maakt u het ook nog veiliger door er een leesteken als een komma, punt of vraagteken in te zetten.

Tijdens de openingsuren kan u bij ons terecht :

Maandag 8u30 - 18u30
Dinsdag 8u30 - 18u30
Woensdag 8u30 - 18u30
Donderdag 8u30 - 18u30
Vrijdag 8u30 - 18u30
Zaterdag wachtdienst
Zondag wachtdienst