Apotheek Meysen Peer 3990 Peer : Home > Na de winter...

Na de winter...

De winter is voorbij en de lente heeft zijn intrede gedaan. Vergeet niet spulletjes in huis te halen om jezelf eens lekker te verwennen, want ja, je komt nu uit je winterslaap! Het kan goed zijn dat je geest en je lichaam weer een beetje wakker moeten worden. Wij willen je graag even een aantal tips meegeven om je lichaam en geest “op te frissen” na deze koude winter.

  • Gebruik vochtinbrengende producten: Na de winter is onze huid vaak uitgedroogd. Je moet altijd je huid goed verzorgen. Gebruik ’s avonds een vettere crème en 's morgens een lichtere crème.
  • Manicure en pedicure: Binnenkort ga je weer open schoenen dragen, laat je handen en voeten eens goed behandelen en koop zeker een goed hydraterende zalf. Vraag raad aan je apotheker.
  • Drink voldoende: Drink voldoende water en eet fruit. Je kunt ook steeds vragen aan je apotheker welke lekkere kruidenthee hij in huis heeft.
  • Een scrub voor gezicht en lichaam: Investeer in een milde scrub of gommage voor je gezicht. Dode huidcellen worden zo verwijderd en je huid ziet er meteen een stuk stralender uit. Let op: gebruik niet dezelfde scrub voor gezicht als voor lichaam. Een scrub voor het lichaam heeft een andere textuur en is niet geschikt voor de meer gevoelige huid van je gelaat.
  • Tijd om weer te gaan wandelen! We moeten het wel toegeven: de sombere dagen van de winter waren niet altijd even uitnodigend om te gaan wandelen. Maar nu het zonnetje schijnt trek je best weer je wandelschoenen aan en ga je genieten van de zon en de frisse lucht! Neem kinderen, huisdieren, familieleden en vrienden mee en maak het gezellig en gezond!

Vraag steeds raad aan je apotheker!