Apotheek Meysen Peer 3990 Peer : Home > Oplossingen A-Z - Hirsutisme

Hirsutisme

Hirsutisme

Het betreft haargroei bij vrouwen op plaatsen waar vooral mannen duidelijk zichtbare haargroei hebben, zoals groei van snor- en baardharen, borsthaar en haargroei laag op de buik. Het komt bijzonder veel voor, is meestal erfelijk bepaald en begint doorgaans op het einde van de puberteit.

Specifieke vragen?
Wat is hirsutisme?

Hirsutisme is een toename van haargroei bij vrouwen op plaatsen waar vooral mannen duidelijk zichtbare haargroei hebben, zoals groei van snor- en baardharen, borsthaar en haargroei laag op de buik. Ook haargroei op armen en benen kan meer uitgesproken zijn dan ‘normaal’.

Wat is ‘normale haargroei’?
Normale haargroei is sterk rasgebonden. Noord-Europese vrouwen met een licht huidtype hebben meestal een weinig opvallende lichaamsbeharing. Wanneer de beharing toch opvalt wordt dit al snel als abnormaal ervaren. Bij vrouwen afkomstig uit het Middellandse Zee-gebied wordt een zekere mate van donkere lichaams- en gezichtsbeharing als normaal gezien.

Lees meer

Lees minder

Ontharen3 Producten

Test altijd de crème eerst uit op een klein huidoppervlak, minstens 24 uur voordat je de volledige behandeling uitvoert om na te gaan of je het huid de creme verdraagt. Gebruik de crème NIET op plaatsen waar de huid beschadigd of geïrriteerd is. De creme is geschikt voor oksels, benen en bikinilijn. Er bestaat zelfs een creme voor gezicht en gevoelige zones.

KLORANE KOUDE WAS GEZICHT-GEV ZONES BAND 6
KLORANE KOUDE WAS GEZICHT-GEV ZONES BAND 6
KLORANE KOUDE WAS GEZICHT-GEV ZONES BAND 6 11,50 €
KLORANE ONTHARINGSCR GELAAT-GEV ZONES    TUBE 75ML
KLORANE ONTHARINGSCR GELAAT-GEV ZONES TUBE 75ML
KLORANE ONTHARINGSCR GELAAT-GEV ZONES TUBE 75ML 11,50 €
KLORANE ONTHARINGSCREME BENEN 150 ML
KLORANE ONTHARINGSCREME BENEN 150 ML
KLORANE ONTHARINGSCREME BENEN 150 ML 13,90 €
Toon meer producten
Toon minder producten
Contactformulier
Voornaam:
     
Achternaam:
     
Email:
     
Jouw vraag / opmerking:
     

Populaire productcategorieën