Apotheek Meysen Peer 3990 Peer : Home > Producten A-Z - Gezichtsserum

Gezichtsserum

Gezichtsserum

Een serum bevat een zeer hoge concentratie met actieve bestanddelen. De kleine moleculen dringen diep door in de huid. Zorg ervoor dat je een serum altijd aanbrengt op een gereinigde huid.

Specifieke vragen?
Normale huid

Mensen met een normale huid hebben weinig last van hun huid, de huid voelt glad en zacht aan. De vocht-en vetbalans is optimaal. Deze mensen hebben geen last van een trekkerig gevoel, schilfertjes, rode vlekken of een glimmende huid. De huid is voldoende gehydrateerd.

Lees meer

Lees minder

Louis Widmer1 Producten

De overvloed aan actieve bestanddelen die de huid diep voeden, zorgt voor het behoud van de jeugdigheid van de huid. Voor een droge huid kies je een hydraterende variant, bij een doffe teint eentje verrijkt met vitaminen. Ze bevatten vaak hyaluronzuur, een van de meest doeltreffende vochtinbrengende stoffen van de huid omdat het vocht aantrekt en vasthoudt. Pigment duidt op bestanddelen die ouderdomsvlekken verminderen. Sommigen zijn specifiek ontwikkeld voor de rijpere huid en vervagen lijntjes, geven een liftend en voller effect. Voor de delicate huid rond de ogen, die als eerste lijntjes en tekenen van ouderdom vertoont, is er oogserum verkrijgbaar. Een serum breng je 's avonds aan, na een goede reiniging van je huid.

WIDMER EXTRAIT LIPOSOMAL MET PARFUM 30 ML
WIDMER EXTRAIT LIPOSOMAL MET PARFUM 30 ML
WIDMER EXTRAIT LIPOSOMAL MET PARFUM 30 ML 43,90 €
Voornaam:
     
Achternaam:
     
Email:
     
Jouw vraag / opmerking:
     
Populaire productcategorieën
Meer productcategorieën