Apotheek Meysen Peer 3990 Peer : Home > Producten A-Z - Lippenverzorging

Lippenverzorging

Lippenverzorging

Een laagje lipverzorging beschermt de fijne structuur van de lippen tegen koude en schadelijke UV-stralen. Regelmatig gebruik herstelt droge, beschadigde lippen. Het voorkomt bovendien nieuwe barsten en maakt ze zijdezacht.

Specifieke vragen?
Wat zijn droge of gekloven lippen?

Droge, schrale lippen zijn een veelvoorkomende winterkwaal.  De opperhuid (buitenste laag van de huid) van onze lippen is veel dunner dan die van ons gezicht. Daardoor hebben ze een dunnere hydrolipidenlaag of een laagje dat tegen uitdroging beschermt. Bovendien worden ze heel veel aan wind, koude, zon en nattigheid blootgesteld. Onze lippen kunnen extra verzorging daarom goed gebruiken.

Lees meer

Lees minder

Louis Widmer2 Producten

Er is lippenbalsem om je lippen te hydrateren en te beschermen tegen weersomstandigheden zoals koude en wind. Ga je naar een omgeving met water en zon? Kies dan voor een waterproof variant met een SPF-factor tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen. Indien je lippen gesprongen zijn of kloofjes vertonen, kies je beter voor een herstellende lipverzorging. Breng regelmatig een laagje aan om je lippen zacht te houden en de hele dag door te beschermen.

WIDMER LIPACTIN GEL 3 G (geneesmiddel)
WIDMER LIPACTIN GEL 3 G (geneesmiddel)
WIDMER LIPACTIN GEL 3 G (geneesmiddel) 7,90 €
WIDMER LIPPENVERZORGING STICK UV10 MET PARFUM 4,5 ML
WIDMER LIPPENVERZORGING STICK UV10 MET PARFUM 4,5 ML
WIDMER LIPPENVERZORGING STICK UV10 MET PARFUM 4,5 ML 9,90 €
Voornaam:
     
Achternaam:
     
Email:
     
Jouw vraag / opmerking:
     
Populaire productcategorieën
Meer productcategorieën