Apotheek Meysen Peer 3990 Peer : Home > Producten A-Z - Gezichtsverzorging voor mannen

Gezichtsverzorging voor mannen

Gezichtsverzorging voor mannen

Verzorgingsproducten die speciaal ontwikkeld zijn voor de man en zijn huid. 's Ochtends breng je gezichtsverzorging aan om je huid te beschermen tegen schadelijke invloeden doorheen de dag. 's Avonds smeer je nog een keer, zodat je huid kan herstellen tijdens je slaap.

Specifieke vragen?
Mannenhuid versus vrouwenhuid

In tegenstelling tot de tere vrouwenhuid is de mannenhuid meestal dikker en vetter. Een mannenhuid is over het algemeen 20% dikker en bevat meer collageen en elastine dan die van een vrouw. Daardoor krijgen mannen minder snel rimpels. Wil je er als man toch langer jong uitzien, dan is het belangrijk om net als vrouwen te investeren in een goede dagverzorging en een degelijke zonbescherming.

Heel wat mannen hebben als het op scheren aankomt wel een gevoelige huid. De huid vraagt dan om extra bescherlming en verzorging zowel tijdens als na het scheren.

 

Lees meer

Lees minder

Eucerin

De huid van de man is anders dan die van een vrouw, maar krijgt te maken met dezelfde problemen. Vermoeidheid, doffe teint, droogte, irritatie en veroudering. Voor wallen, kringen en vermoeidheid bestaan er producten met hydraterende en verfrissende bestanddelen. Wanneer de eerste fijne lijntjes zichtbaar worden, bestaan er formules met anti aging om de huidveroudering tegen te gaan. Voor een gevoelige huid zijn er crèmes verkrijgbaar die hydrateren en de huidbarrière herstellen, waardoor hij opnieuw vocht vasthoudt. Scheren is voor dit huidtype een belasting, zij ervaren vaak een branderig gevoel nadien en huidirritatie. Speciaal voor hen is er scheerschuim en aftershave balsem om de huid te hydrateren en verfrissen.

Voornaam:
     
Achternaam:
     
Email:
     
Jouw vraag / opmerking:
     
Populaire productcategorieën