Apotheek Meysen Peer 3990 Peer : Home > Producten A-Z - Nagelvijl

Nagelvijl

Nagelvijl

Met een nagelvijl geef je vorm aan je natuurlijke nagel of kunstnagel in vorm vijlen. Voor het krijgen en het behouden van mooie en verzorgde nagels is het belangrijk om de nagels af en toe te vijlen. Er zijn veel verschillende soorten vijlen verkrijgbaar in ons assortiment.

Specifieke vragen?
Wat is hygiëne?

Hygiëne komt van Hygieia, de Griekse godin van de gezondheid. Eigenlijk staat hygiën voor alle mogelijke preventieve maatregelen die we kunnen nemen om enerzijds ziektes te voorkomen en anderzijds het welzijn en de conditie op peil te houden of te verbeteren.

 

Lees meer

Lees minder

Nagelvijl2 Producten

Was je handen grondig met zeep en water zodat je eventueel vuil dat onder je nagels zit verwijdert. Droog daarna je nagels en vingertoppen totdat ze goed droog zijn. Vijl je nagels niet als je handen vochtig zijn of als je zojuist een warm bad of douche hebt genomen. De nagelplaat moet zo droog en sterk zijn als mogelijk om te vermijden dat je je nagels misschien breekt of scheurt.
Vijl van de buitenkant van de nagel naar het midden van de nagel. Doe dit voor elke kant van de nagel.  Beweeg de vijl niet heen en weer om te beletten dat je nagels scheuren of breken. Voor een gebogen rand houd je de vijl schuin en voor een vierkante rand houd je de vijl recht.


MORSER NAGELVIJL SAFFIER GROF+FIJN 17,5CM       18
MORSER NAGELVIJL SAFFIER GROF+FIJN 17,5CM 18
MORSER NAGELVIJL SAFFIER GROF+FIJN 17,5CM 18 5,09 € +
VITRY CLASSIC NAGELVIJL INOX ZAKMODEL         1076
VITRY CLASSIC NAGELVIJL INOX ZAKMODEL 1076
VITRY CLASSIC NAGELVIJL INOX ZAKMODEL 1076 6,18 € +
Toon meer productenToon minder producten
Voornaam:
     
Achternaam:
     
Email:
     
Jouw vraag / opmerking: