Apotheek Meysen Peer 3990 Peer : Home > Producten A-Z - Babyshampoo

Babyshampoo

Babyshampoo

De eerste maanden na de geboorte is het niet nodig de haartjes van je baby met shampoo te wassen. Vanaf het moment dat je baby meer haar begint te krijgen mag je starten met babyshampoo.

Specifieke vragen?
Babyverzorging algemeen

De huid van een baby is erg kwetsbaar en gevoelig. Daarom is een specifieke en aangepaste verzorging noodzakelijk, zodat de babyhuid gehydrateerd en beschermd blijft. Gebruik geen gewone verzorgingsproducten voor volwassenen, want deze bevatten vaak bestanddelen die niet goed verdragen worden door een babyhuid.

Lees meer

Lees minder

Babyshampoo3 Producten

In het eerste jaar is het voldoende om de haren van je kindje eens per week te wassen. Daarna kun je overschakelen naar twee keer per week. Houdt de hoofdhuid van je kindje goed in de gaten. Als je de haren te veel wast, kan de hoofdhuid droog en geïrriteerd geraken. Als dit het geval is moet je minder dikwijls de haartjes met babyshampoo wassen.
Was bij voorkeur de haren in het badje. Houd je hand onder het hoofdje van je kindje en probeer het hoofdje goed recht te houden. Zo voorkom je dat er shampoo in de oogjes terecht komt. Masseer de shampoo goed in, laat even intrekken en spoel daarna de shampoo goed uit. Droog de haartjes goed af en borstel ze met een zachte borstel.
Voor melkkorstjes bestaat er speciale shampoo.

MUSTELA 2IN1 HAAR EN LICHAAM 200ML NF
MUSTELA 2IN1 HAAR EN LICHAAM 200ML NF
MUSTELA 2IN1 HAAR EN LICHAAM 200ML NF 10,19 €
MUSTELA BB SHAMPOO ZACHT      200ML
MUSTELA BB SHAMPOO ZACHT 200ML
MUSTELA BB SHAMPOO ZACHT 200ML 9,90 €
GALENCO BB WASLOTION 2IN1     400ML
GALENCO BB WASLOTION 2IN1 400ML
GALENCO BB WASLOTION 2IN1 400ML 18,98 €
Toon meer productenToon minder producten
Voornaam:
     
Achternaam:
     
Email:
     
Jouw vraag / opmerking: